Η Εταιρεία

Η Golden Bath δραστηριοποιείται απο το 2019 στην εισαγωγή και αντιπροσώπευση κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων για το μπάνιο όπως είναι η Ceramica Catalano, Laufen, Art Ceram, Fontealta, Hotbath, Paffoni, Neve Rubinetterie, Novel και άλλες δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε πελάτη να επιλέξει από ένα μεγάλο εύρος κορυφαίων ποιοτικών προϊόντων και υλικών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ως μια νέα εταιρεία στον κλάδο εξελίσσομαστε διαρκώς και σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, προϊόντων και ολοκληρωμένων καινοτόμων λύσεων στον χώρο του μπάνιου καθώς και ειδικές κατασκευές σε επίπλα μπάνιου ανάλογα με τις προδιαγραφές και τις ανάγκες σας.

Με αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε, με δυναμισμό και πάθος για κάθε τι που σχεδιάζουμε και προσφέρουμε, διαρκή αναζήτηση για τον απόλυτο συνδυασμό καινοτομίας, λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής, και συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο μας, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μαζί και να σας βοηθήσουμε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες σας.

Στο Golden Bath θα βρείτε σύγχρονες ιδέες διακόσμησης και πληθώρα προτάσεων τόσο από πλευράς πρωτοποριακών υλικών όσο και από πλευράς εφαρμογών,
σας περιμένουμε στο showroom μας μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να σας παρουσιάσουμε πληρέστερα τις λύσεις που ταιριάζουν στον καθένα από εσάς.

Το Showroom βρίσκεται στα Βριλήσσια επί της οδού Σισμανογλείου 19 ΤΚ.:15235, με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για του πελάτες μας χωρητικότητας 6+ θέσεων.

Loading...