Τρόποι Αποστολής

Η Golden Bath επιμερίζεται το κόστος των μεταφορικών και σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε τις online παραγγελίες σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος αποστολής η εντελώς δωρεάν για συγκεκριμένα ποσά ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών και στην συνέχεια να επιλέξετε “ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ” η “ΤΑΜΕΙΟ” εισάγετε την διεύθυνση σας και ανάλογα λοιπόν με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και την περιοχή θα σας εμφανιστούν και οι διαθέσιμες επιλογές αποστολής με αυτόματο υπολογισμό.

Ποιο συγκεκριμένα η Golden Bath διαθέτει τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας ανάλογα με την περιοχή η τον νομό.

Τρόποι Αποστολής

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

→ Παραλαβή από κατάστημα
→ Δωρεάν Αποστολή (για online αγορές άνω των 100€ και εως 70kg (Κιλά) – (Δεν ισχύει για προϊόντα σε προσφορά η περιόδους εκπτώσεων)
→ ΕΛΤΑ (Πόρτα-Πόρτα) για μικροδέματα πχ μπαταρία κουζίνας/μπάνιου) δωρεάν άνω των 100€ και εως 8kg (Κιλά)

Τρόποι Αποστολής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

→ Δωρεάν έως πρακτορείο Αθηνών (για αγορές άνω των 100€ και εως 70kg (Κιλά) – (Δεν ισχύει για προϊόντα σε προσφορά η περιόδους εκπτώσεων)
→ Με χρέωση έως το πρακτορείο Αθηνών: οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα στο “ΚΑΛΑΘΙ/ΤΑΜΕΙΟ”
→ Με χρέωση έως τον προορισμό σας: οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα στο “ΚΑΛΑΘΙ/ΤΑΜΕΙΟ” (αφορά την παράδοση της παραγγελίας έως το πρακτορείο της περιοχής σας)

› Για την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον αντίστοιχο πράκτορα που θα σας γνωστοποιήσουμε μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στο εκάστοτε πρακτορείο.

› Σε κάθε άλλη περίπτωση η Golden Bath μπορεί να παραδώσει τα προϊόντα της παραγγελίας σας σε ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ της δικής σας επιλογής, για να μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε πρακτορείο της δικής σας επιλογής επιλέξτε μία από της παρακάτω επιλογές.

→ Δωρεάν έως πρακτορείο Αθηνών (για αγορές άνω των 100€ και εως 70kg (Κιλά) – (Δεν ισχύει για προϊόντα σε προσφορά η περιόδους εκπτώσεων)

→ Με χρέωση έως το πρακτορείο Αθηνών: για αγορές κάτω των 100€: οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα στο “ΚΑΛΑΘΙ/ΤΑΜΕΙΟ”

και στην συνέχεια γνωστοποιήστε μας στο πεδίο “Σημειώσεις παραγγελίας” το πρακτορείο που επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας.

Τρόποι Αποστολής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι αποστολές γίνονται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρεία
Αναφορικά οι συνήθεις χρεώσεις προ ΦΠΑ είναι οι παρακάτω και πληρώνετε κατά την παραλαβή του δέματος σας:

 • Μπαταρία, Καζανάκι, Νεροχύτης, Νιπτήρας, Αξεσουάρ κλπ. (Minimum: 30€ – Maximum: 50€)
 • Έπιπλο Μπάνιου (Minimum: 30€ – Maximum: 90€)
 • Λεκάνη (Minimum: 30€ – Maximum: 40€)
 • Ντουζιέρα (Minimum: 30€ – Maximum: 40€)
 • Απορροφητήρας (Minimum: 30€ – Maximum: 40€)
 • Ποδιά μπανιέρας (Minimum: 30€ – Maximum: 40€)
 • Καμπίνα ντουζιέρας (Minimum: 85€ – Maximum: 120€)
 • Μπανιέρα παραλληλόγραμμη (Minimum: 85€ – Maximum: 120€)
 • Μπανιέρα γωνιακή (Minimum: 95€ – Maximum: 120€)
 • Υδρομασάζ παραλληλόγραμμο (Minimum: 95€ – Maximum: 120€)
 • Υδρομασάζ γωνιακό (Minimum: 95€ – Maximum: 120€)
 • Παλέτα ανά κυβικό = 110€ (αφορά ευρωπαλέτα στοιβάσιμη*)
 • Βιομηχανική παλέτα = 120€ (αφορά παλέτα στοιβάσιμη*)

Σημείωση 1: Οι τιμές αφορούν υπηρεσία door to door (αποστολή από έδρα μας έως και παράδοση στην έδρα του παραλήπτη εντός ορίων πόλεων Λευκωσίας, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο, Αγία Νάπα, Αμμοχώστου).

Σημείωση 2: Παραμονή του φορτίου περισσότερο των 4 ημέρων στο λιμάνι – αποθήκη Λεμεσού, επιφέρει χρεώσεις καθυστερήσεων – αποθήκευσης

Σημείωση 3: Στη περίπτωση που η τιμολογιακή αξία είναι ίση ή ξεπερνά τις 15000€ τότε εκδίδεται τελωνειακό έγγραφο (Τ2L) το οποίο κοστίζει 50€ + ΦΠΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα που έχουν την ένδειξη »Παράδοση σε 1 – 3 ημέρες», δύναται να παραδοθούν σε διάστημα 1-5 ημερολογιακών ημερών, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα των προϊόντων, καθώς και την ιδιαιτερότητα του μέρους αποστολής και αφορά το διάστημα από την ημερομηνία που θα φτάσει το προϊόν στην έδρα μας.

Σημείωση 1: Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά προσέγγιση και ενδεικτικός, αφορά αποκλειστικά εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και δύναται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Σημείωση 2: Η εταιρία Golden Bath, δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές καθυστερήσεις στην παράδοση παραγγελιών που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της εταιρίας ή αφορούν περιπτώσεις ανωτέρας βίας, για παράδειγμα ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.α.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Περισυλλογές των δεμάτων πραγματοποιούνται απο Δευτέρα εως Πέμπτη πρωί.
Προγραμματισμένη αναχώρηση κάθε Σαββατοκύριακο. 2 ημέρες ταξίδι από λιμάνι σε λιμάνι
Παραδοσεις στον παραλήπτη πραγματοποιούνται από Τετάρτη έως και Παρασκευή

Σημείωση: Η ναυτιλιακή γραμμή διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ή ακύρωσης στο πρόγραμμα των πλοίων της με ή χωρίς άλλη ενημέρωση, και δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση λόγω καιρικών συνθήκων η ανωτέρας βίας.