Διαμορφώστε το μπάνιο σας όπως το έχετε ονειρευτεί

Μια ειδικά σχεδιασμένη υπηρεσία της «Golden Bath» που απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες. Στα πλαίσια αυτής της υπηρεσίας, μπορούμε να σχεδιάσουμε το μπάνιο σας απο την αρχή, στον συμφωνημένο προϋπολογισμό, απελευθερώνοντας σας απο τυχόν λάθη που θα μπορούσαν να προκείψουν είτε στον σχεδιασμό είτε στην επιλογή των προϊόντων που επιθυμείτε.

Με την εμπειρία του προσωπικού της εταιρίας μας αλλά και την υψηλή εξειδίκευσή μας επιταχύνεται ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου και παράλληλα εξοικονομείτε χρόνο.

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανάγκη ανανέωσης του μπάνιου μας παρουσιάζεται κάποιες φορές επιτακτική, για να αντιμετωπιστούν συσσωρευμένα τεχνικά προβλήματα ή για την σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας.

Είτε πρόκειται για την συνολική αναδιαμόρφωση του μπάνιου σας, είτε για παρέμβαση στην υφιστάμενη διαρρύθμιση του μπάνιου σας με έξυπνες ιδέες ορθότερης διαχείρισής του, στο κέντρο του σκεπτικού της ομάδας της Golden Bath παραμένει η πλήρης εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου, με γνώμονα την άψογη λειτουργικότητα και την αισθητική, που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών σας.

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα ικανό να επηρεάσει θετικά την άνεση και τη διάθεσή σας.

Ανακαίνιση μπάνιου
The Otherside

Διαμόρφωση μπάνιου

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη λειτουργικότητα ενός μπάνιου, διαδραματίζει η σωστή διαρρύθμισή του, προκειμένου να ανταποκρίνεται στο έπακρο στην αισθητική, και στις ανάγκες σας.

Εφόσον κατανοήσουμε της ανάγκες σας, και αφού μελετήσουμε το σύνολο και τα επί μέρους στοιχεία της δομής και του τρόπου διαμόρφωσης του μπάνιου, αποτυπώνουμε και σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας για την αναδιαρρύθμιση και ανακατασκευή .

Φωτορεαλισμός – (3D) απεικόνιση

Ανακαινίσεις

Μια από τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας η οποία μπορεί να είναι ενσωματωμένη στο πακέτο της ανακαίνισης ή μπορείτε ακόμα και να την επιλέξετε μεμονωμένα, είναι ο φωτορεαλισμός.

Αποτελεί μια από τις καλύτερες μεθόδους παρουσίασης μιας ανακαίνισης μπάνιου μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή πριν από την αποπεράτωσή της, ουσιαστικά είναι μια τρισδιάστατη αναπαράσταση του μπάνιου, η οποία, “αποτυπώνει” πιστά τον χώρο, έτσι όπως ακριβώς θα είναι μετά τις εργασίες ανακαίνισης αλλά και των προϊόντων που θα επιλεχθούν.

Με τον τρόπο αυτό, προσδιορίζουμε κάθε λεπτομέρεια του μπάνιου, προσφέροντας στο πελάτη τη μέγιστη δυνατή πληροφορία με μεγάλη ακρίβεια έτσι ώστε να μπορεί να αντιληφθεί πλήρως πως θα είναι διαμορφωμένο κάθε τετραγωνικό μέτρο του μπάνιου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συζητήσουμε από κοντά την όλη διαδικασία και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως στο τέλος, θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Κλείστε ραντεβού στο Showroom

Και θα σας απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με την ανακαίνιση του μπάνιου σας η την αναδιαμόρφωση.
Loading...